Ο απόλυτος στίβος μάχης έρχεται για πρώτη φορά στα Χανιά. 

Το www.survivorgame.gr είναι ένας στίβος μάχης με 10 δυναμικά ευφάνταστα εμπόδια και μοναδικός σας αντίπαλος είναι ο χρόνος και ο εαυτός σας ο οποίος απευθύνεται αυστηρά σε άτομα άνω των 18.

Γυναίκα η άντρας,γυμνασμένος ή όχι,σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις αυτή την μοναδική εμπειρία.

Η διαδρομή θα γίνει στα Χανιά στον ιδιωτικό περιφραγμένο χώρο του Beach Bar “Aptera Beach Resort” , κάθε άτομο θα τρέξει μια φορά σε αυτες τις συγκεκριμένες μέρες και σε συγκεκριμένη ώρα.

Eιναι ατομικό αγώνισμα και ο κάθε συμετέχοντας θα χρονομετρείται, δηλαδή με λίγα λόγια ξεκινάς στην έναρξη του στίβου μάχης και μοναδικός σου στόχος ειναι να τερματίσεις οσο πιο γρήγορα μπορεις.

Εαν κάποιος καταφέρει και κάνει έναν απο τους 3 καλύτερους χρόνους απο όλους όσους τρέξουν αυτο το 4ήμερο, τότε αυτοί οι 3 παίχτες θα ξανατρέξουν την διαδρομή για να βγεί τελική κατάταξη .

 Η διαδρομή και τα εμπόδια είναι σχεδιασμένα από τον δημιουργό εμποδίων Σουηδικής τηλεοπτικής εκπομπής επιβίωσης και την πινελιά τους έχουν βάλει στελέχη των Ειδικών δυνάμεων και κατασκευασμένη από την εταιρεία Tropic με έδρα τα Χανιά η οποία ειδικεύεται σε ξύλινες κατασκευές κάθε είδους.

Το CrossFit Chania-Crosszone είναι Μέγας Χορηγός στο Survivorgame καθώς έχει εμπλακεί και στην διαμόρφωση των εμποδίων. Θα συντονιστούμε όλοι οι αθλητές του CrossZone ώστε να αγωνισθούμε μαζί την ίδια ημέρα. Πληροφορίες όποιος θέλει λοιπόν στο Box μας!